Overeenkomst ontwikkeling 57 nieuwe woningen Ouddorp getekend

5 april 2016

Op woensdagmiddag 30 maart 2016 ondertekenden Wethouder Daan Markwat van gemeente Goeree-Overflakkee en de heren Bakelaar en Moerkerk namens Woningbouwvereniging Beter Wonen, een anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling van circa 57 woningen aan het Hoge Pad en de Oosterweg in Ouddorp. De ondertekening vond plaats op het gemeentehuis in Middelharnis.

Oude maken plaats voor nieuwe woningen
Aan het Hogepad en de Oosterweg in Ouddorp worden verouderde woningen van de woningbouwvereniging gesloopt. Hiervoor in de plaats komen circa 57 sociale huurwoningen voor diverse doelgroepen. Naast de seniorenwoningen worden alle woningen zo gebouwd dat ze aanpasbaar zijn voor mensen die zorg nodig hebben. Daarnaast worden alle woningen energieneutraal. De gemeente en woningbouwvereniging hebben in een overeenkomst afspraken gemaakt over de uitvoering van het plan.