Wie komt in het Witte Huis – Clinton of Trump?

10 september 2016

Op D.V. dinsdag 8 november 2016 kiest Amerika een nieuwe president. Maar hoe werken die verkiezingen nou precies? Zo is de winnaar niet noodzakelijkerwijs de persoon met de meeste stemmen. Wie zal in het Witte Huis plaatsnemen? Wordt het een Democraat of een Republikein?  Hillary Clinton, Donald Trump of toch nog een ander? Op D.V. vrijdag 7 oktober komt, op uitnodiging van de SGP-afdeling en SGP-jongeren van Goedereede, freelancejournalist Riekelt Pasterkamp een wervelende presentatie geven over de verkiezingen. Aan de hand van beeld en geluidfragmenten geeft hij een indruk van deze boeiende verkiezingen!

Welke gevolgen heeft de keuze van de Amerikaanse kiezer voor defensie? Hoe kijken de kandidaten aan tegen ethische kwesties? Trekt Amerika zich terug in het isolement of zal de samenwerking met Europa verder gestalte krijgen. Hoe zit het met de handelsverdragen? Wat merkt u of jij ervan op Goeree-Overflakkee? Vragen waar freelancejournalist Pasterkamp u deze avond een antwoord op zal geven.

Een avond die u en jij niet mag missen. Iedereen is van harte uitgenodigd. De bijeenkomst op vrijdag 7 oktober, in Amerikaanse stijl, zal starten om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Plaats: Verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’, Preekhillaan 3 te Ouddorp. Verdere info is te vinden op: www.sgpgo.nl