Inleveractie kleine elektrische apparaten op de milieustraat

28 oktober 2016

De gemeente Goeree-Overflakkee doet mee aan de landelijke Wecycle-inleveractie. Inwoners die hun afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen inleveren op de milieustraat Middelharnis of Goedereede, kunnen punten sparen. De gemeente maakt hiermee kans op een cheque van € 1000,- die zij mag verdelen onder de Oranjeverenigingen op het eiland. Inleveraars zelf maken bovendien kans op mooie prijzen. De actie loopt tot en met zaterdag 31 december 2016.

Hoe werkt het?
Inwoners verdienen punten als zij op de milieustraat kleine elektrische apparaten en spaarlampen inleveren. Wanneer zij op de milieustraat zijn, kunnen zij ter plekke via hun smartphone naar de website www.wecycle.nl/inleveren om in te checken. Via GPS wordt herkend of de inwoner daadwerkelijk op de milieustraat is. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen een sponsorcheque van € 1000,- voor een lokaal doel. Inleveraars op Goeree-Overflakkee sparen voor de lokale Oranjeverenigingen op het eiland.

Samenwerking
De gemeente werkt al jaren samen met recyclingstichting Wecycle. Inwoners kunnen er zeker van zijn dat alle ingeleverde oude elektrische apparaten en spaarlampen optimaal worden gerecycled.

Meer informatie
Bezoek de website www.wecycle.nl/inleveren voor meer informatie over de inleveractie. Voor actuele openingstijden van de milieustraten raadpleeg de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl.