Hoog bezoek bij boekhandel in Sommelsdijk

21 december 2016

Sommelsdijk – Kees van der Staaij fractievoorzitter Tweede Kamer bezoekt vrijdagavond 23 december 2016 van 19:30 uur tot 20:30 uur Boekhandel van der Boom aan de Voorstraat in Sommelsdijk en signeert zijn nieuwe boek “Goede gesprekken”. SGP-fractieleider Kees van der Staaij stond in de voorbije jaren in de frontlinie van de Haagse politiek. In zijn nieuwe boek “Goede gesprekken” doet hij verslag van tien ontmoetingen met mensen die ieder op zijn of haar eigen manier indruk op hem hebben gemaakt. Lees hieronder verder.

De standpunten van landelijke politici zijn vaak wel bekend, maar hoe zijn die overtuigingen gevormd? Met wie praten de politieke smaakmakers erover, welke mensen hebben invloed op hen?
Zoals opperrabijn Jacobs. Wat betekent een wekelijkse rustdag voor hem en wat doet het steeds feller wordende antisemitisme met de Joodse gemeenschap? Of relatietherapeut Grethe van Duijn, over het versterken van liefde en trouw in relaties en het effect daarvan op kinderen en de samenleving. En waarom noemt cabaretier Claudia de Breij zich een kind van de christelijke traditie? Maar hij spreekt ook met zijn eigen vader, over zijn opvoeding en welk stempel die op zijn leven drukte.
In deze veelzijdige, inspirerende gesprekken, elk met een bijzondere persoonlijke kleur, waarin op zoek gegaan wordt naar gedeelde waarden en levenswijsheid, wordt duidelijk wat Kees van der Staaij boeit en motiveert om in Den Haag te vechten voor zijn idealen.

Kees van der Staaij is de beste spreker van de Tweede Kamer. Hij kreeg in november de Thorbeckeprijs voor politieke welsprekendheid uitgereikt door de voorzitter van de Tweede Kamer, Khadija Arib.

Inmiddels is de derde druk verschenen van het in november verschenen boek “Goede gesprekken” Het boek is te koop voor €16,95. Wilt u een gesigneerd exemplaar en gelijk kennismaken met van der Staaij kom dan vrijdag 23 december naar de boekhandel. Bent u niet in de gelegenheid, bel naar (0187-)48 26 14 en laat alsnog een boek signeren.