SGP op campagne op Goeree-Overflakkee

4 februari 2017

Op D.V. woensdag 15 maart mag ook Goeree-Overflakkee naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. De SGP doet dit jaar mee onder het motto: ‘Stem vóór het leven’. In het verkiezingsprogramma is deze oproep uitgewerkt op een groot aantal actuele thema’s in politiek en samenleving.

Een stem op de SGP is een stem voor het leven. Met de bedoeling om die stem te laten horen in Den Haag. Om voorstellen te doen in de Tweede Kamer. En om die te vertalen in het beleid van de regering. Om aandacht te vragen voor de verkiezingen zijn er een aantal bijeenkomsten met diverse kandidaten op ons eiland.

 

20170315geertschipaanboord

Geert Schipaanboord (foto: © C. vd Wal)

Debat in de Plaat
U bent welkom op D.V. woensdag 22 februari. Vanaf 20.00 uur zal Geert Schipaanboord, in het dagelijks leven projectleider Jeugdhulp bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten en nummer 6 op de verkiezingslijst, aanwezig zijn in Ooltgensplaat. Met hem kunt u in debat over diverse thema’s die het verkiezingsmotto van de SGP raken. De SGP ziet u graag in het gebouw van de Ger. Gemeente aan de Van Weelstraat 1 in Ooltgensplaat.

Zorg voor elkaar
Op de vraag waarom de 31-jarige Schipaanboord voor de SGP op de lijst staat zegt hij: ‘De SGP probeert de boodschap van de Bijbel concreet te maken in Nederland anno nu. Dat heeft van harte mijn steun. De SGP richt zich op de juiste thema’s: op de kerntaken van de overheid zoals defensie en binnenlandse veiligheid. De SGP heeft oog voor de goede maatschappelijke thema’s, zoals het belang van een duurzame relatie. En de SGP in de Tweede Kamer is geloofwaardig en gezaghebbend. Een belangrijk onderwerp is het debat over voltooid leven. Dat heeft laten zien dat er veel eenzaamheid en gevoel van nutteloosheid is bij een deel van onze bevolking, met name bij ouderen. Het is een heel belangrijk thema wat wij daar zelf, maar ook kerken en verenigingen, en ten slotte ook de overheid, aan kunnen doen’.

Bijeenkomst Middelharnis
Op D.V. donderdag 23 februari komt dhr. A. Weggeman spreken in Middelharnis. In de campagne wil hij zich vooral hard maken voor de bescherming van de grondrechten, in het bijzonder de vrijheid van onderwijs en de bevordering van een goede taakuitoefening van gemeenten en provincies. Hij zal in Middelharnis spreken over ‘Politiek in de eindtijd’. Plaats van bijeenkomst zal zijn de Sionskerk, Landbouwweg 2 in Middelharnis.

Bijeenkomst Dirksland
Op D.V. donderdag 2 maart zal de top van de kandidatenlijst een werkbezoek brengen aan Goeree-Overflakkee. Thema’s als visserij en zorg zullen centraal staan. In een avondbijeenkomst zal lijstduwer Mark Brouwer, werkzaam bij defensie, in een interactieve bijeenkomst spreken over één van de speerpunten in het verkiezingsprogramma van de SGP: Veiligheid. Plaats: Ger. Gemeente te Dirksland. Aanvang 19.30 uur.

Tijdrede Goeree-Overflakkee
Op D.V. dinsdag 14 maart zal, voorafgaand aan de verkiezingsdag, een tijdrede worden gehouden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Dirksland. In deze dienst zal spreken ds. D. Zoet, predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente van Ouddorp. Aanvang 19.30 uur. Meer info vindt u op sgp.nl of sgpgo.nl