SGPJ Goedereede op campagne bij basisscholen

25 februari 2017

Hoewel leerlingen van basisscholen nog niet mogen stemmen, vindt de SGP jongerenafdeling van Goedereede het belangrijk om ze te vertellen waar het op D.V. 15 maart over gaat. Daarom bracht een delegatie van de SGP-Jongeren Goedereede op 23 en 24 februari jl. een bezoek aan basisscholen in Dirksland en Ouddorp.

Aan de hand van een boeiende presentatie werd aan de hogere klassen, een (interactieve) uitleg gegeven wat de Tweede Kamer is en wat de verkiezingen inhouden. Aan de leerlingen van de betreffende klassen werden kleurplaten uitgedeeld om mee te doen met de kleurplatenwedstrijd van de SGP. Als men deze kleurplaat instuurt naar het Partijbureau heeft men kans op een mooie prijs. Ook de leraren werden niet overgeslagen en kregen een heuse SGP-sjaal!

Overigens kan iedereen meedoen met de kleurwedstrijd. Download dan de kleurplaat via sgp.nl/kleurwedstrijd.