Kees van Dam lijsttrekker voor SGP

21 april 2017

Huidig SGP-fractievoorzitter Kees van Dam is op de vergadering van de gemeentelijke afdeling van SGP Goeree-Overflakkee unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van D.V. 21 maart 2018.

Van Dam is momenteel fractievoorzitter van de SGP op Goeree-Overflakkee. Daarvoor was hij jaren raadslid in de voormalige gemeente Middelharnis. Kasper Nipius, voorzitter van de gemeentelijke afdeling: ‘We zijn blij en dankbaar dat Kees van Dam zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld als lijsttrekker. Hij is een ervaren, deskundig en betrokken bestuurder. Daarnaast is hij ook een warme persoonlijkheid met oog voor de belangen van Goeree-Overflakkee.’ De afdeling zal zich de komende maanden bezighouden met het samenstellen van een nieuwe kandidatenlijst. Kees van Dam geeft aan dat hij dankbaar is voor draagvlak binnen het bestuur en bij de leden. ‘Graag wil ik me opnieuw in afhankelijkheid van de Heere inzetten voor ons mooie eiland’.