SGP-er Menno de Bruyne spreekt in Ouddorp

21 oktober 2017

Op D.V. zaterdag 4 november brengt, op uitnodiging van de SGP-jongeren van Goedereede, Menno de Bruyne een bezoek aan Goeree-Overflakkee. Hij zal in Ouddorp door zijn bril een blik werpen op de Tweede Kamer. Menno de Bruyne is als persvoorlichter het gezicht van de SGP. Door de Tweede Kamer voorzitter is hij onlangs gevraagd om Kamerhistoricus te worden.

Vorig jaar brachten de SGP-jongeren met zo’n 60 jongeren van het eiland een bezoek aan de Tweede Kamer. Nu is een tegenbezoek gepland van deze typische SGP-er en Haagse propjesschieter in het partijblad de Banier. Vanwege zijn ruim 30-jarige betrokkenheid bij de Tweede Kamer en na de langste kabinetsformatie ooit, zal hij anekdotes kunnen opdiepen die je nog nooit gehoord hebt.

Iedereen is van harte welkom om op deze interactieve avond mee te maken hoe het in de Tweede Kamer er aan toe gaat. De bijeenkomst wordt gehouden op D.V. zaterdag 4 november in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’ aan de Preekhillaan 3 te Ouddorp. Inloop vanaf 19.30. De avond start om 19.45 uur.