In de uitzending van donderdag 8 februari 2018 van het radioprogramma Polivak op RTV SLOGO is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met Kees van Dam, fractievoorzitter voor de fractie van de SGP in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Fractievoorzitter en lijsttrekker bij de komende verkiezingen voor de SGP. Met hem praten wij over de afgelopen periode en dan met name de moeilijke dossiers, zoals windmolens, zondagsrust, groei van de gemeente. We kijken ook vooruit. De verkiezingen komen eraan. Wat heeft de SGP de kiezer te bieden. De versnippering van de politiek door toename van het aantal fracties. Het voordeel/nadeel van de groei van onze gemeente. Hoe realistisch is die groei en dan met name in de sfeer van de hoogwaardige banen. De woonvisie maakt onderdeel uit van het gesprek. Het zal u niet verbazen dat de positie van de vrouw in de politiek ook onderwerp van gesprek zal zijn. Daarnaast een aantal andere zaken die het zeker interessant maken om te luisteren naar deze uitzending.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via radioprogramma gemist op www.rtvslogo.nl

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo:

In de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9.

Digitaal via Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 782

Online via www.rtvslogo.nl