SGP-gezinsmiddag bij A Seal

17 februari 2018

Op D.V. zaterdag 10 maart bent u van harte welkom op de SGP-gezinsmiddag bij A Seal in Stellendam. Naast een mooi programma voor de kinderen en een bezoek aan het centrum kunt u in gesprek met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast is gezocht naar voldoende ontspanning voor jongeren en kinderen.

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten. Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang! Bij A Seal voelt het net of je in zee bent. Je klimt op zandbanken en geniet van een uitzicht wat je nog nooit eerder zo hebt gezien. Wie goed kijkt in boeien en aangespoelde zeecontainers, ontdekt allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier.

Toegangskaart
De middag start om 13.00 uur. Voor iedere bezoeker is er een leuk presentje en voor de kinderen ook een leuke buitenactiviteit. Daarnaast ontvangt ieder kind een gepersonaliseerd presentje passend bij het Zeehondencentrum. Leden van de SGP op Goeree-Overflakkee ontvingen eerder een kaart voor gratis toegang. Mocht u ook een toegangskaart willen ontvangen? Mail dan naar: gezinsdag@sgpgo.nl. We zien u graag! Het adres is: A Seal Zeehondenopvang en Expo, Haringvlietplein 3A te Stellendam.