Inschrijving zonnepanelenactie geopend!

12 juni 2018

Deze week start de duurzaamheidscampagne in Goeree-Overflakkee. Het doel van de campagne is om de huizen op Goeree-Overflakkee duurzamer te maken. Daarmee slaan we vier vliegen in één klap, want bewoners besparen op hun energierekening, het wooncomfort gaat omhoog, de huizen op Goeree-Overflakkee worden waardevoller én zo zijn we allen voorbereid op een aardgasvrije toekomst.

Om inwoners van Goeree-Overflakkee te helpen met het verduurzamen van hun woning, organiseert de WoonWijzerWinkel drie inkoopacties. De eerste inkoopactie is voor zonnepanelen, waarvoor de inschrijving inmiddels is gestart. Ga naar woonwijzerwinkel.nl/go-zon voor meer informatie en inschrijven. Op deze website staan ook de data en locaties van de WoonWijzerWagen. Dit is de mobiele showroom van WoonWijzerWinkel, waar men ook de aangeboden pakketten voor zonnepanelen kan bekijken. Na deze inkoopactie volgen nog twee inkoopacties voor isolatie en warmtepompen.

Samenwerking met lokale partijen
De inkoopactie voor zonnepanelen is georganiseerd vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee en WoonWijzerWinkel, het officiële energieloket van de gemeente. De materialen worden ingekocht bij een lokale groothandel Gebar. Ook de installatie wordt gedaan door lokale partijen: Ooms Installaties, Van Wijk, Van Dijk, de Eilanden en Navito. Zo zorgen we met lokale partijen voor een zonnige toekomst van ons eiland!

Goeree-Overflakkee: een groen en innovatief eiland, ook voor de volgende generatie!