Webshop met ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ producten uitgebreid

3 augustus 2018

Vanwege het succes én de wens vanuit de consument is de webshop uitgebreid met nieuwe artikelen. Het assortiment is aangevuld met een hamamdoek, een kleiner formaat vlag en hippe slippers die de tekst Goeree-Overflakkee in het zand achterlaten.

In de webshop zijn leuke relatiegeschenken, giveaways en cadeaus te vinden met daarop het logo ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’. Er zijn verschillende artikelen verkrijgbaar van een keukenschort tot een rompertje en van een bumpersticker tot een zeehondenknuffel. De trotse inwoners en ondernemers van Goeree-Overflakkee kunnen hun trots delen met vrienden, familie, relaties en klanten door hen een mooi ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ product te geven. Voor consumenten zijn nu zestien producten leverbaar. Voor ondernemers zijn meer producten beschikbaar en in grotere aantallen te bestellen.

Product kopen?
De ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ producten zijn te koop bij meerdere fysieke verkooppunten op het eiland! Vanaf de lancering van de webshop in 2016 zijn de producten al te koop bij de VVV in het Blauwe Huus in Ouddorp. Sinds een jaar worden de producten ook aangeboden bij Landwinkel ’t Zand in Den Bommel, De Mekkerstee in Ouddorp en Jouw Marktkraam in Middelharnis en Ouddorp. Eén ding staat in ieder geval vast, de samenwerking op het eiland staat. Daarnaast zijn de producten ook online verkrijgbaar via www.goeree-overflakkee.shop.

Inspelen op de vraag
De webshop met ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ producten voldoet aan een behoefte om de trots van het eiland Goeree-Overflakkee uit te dragen en te delen. Om de projecten en evenementen op het eiland te ondersteunen en om Goeree-Overflakkee te positioneren is de boodschap ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ geformuleerd. Deze boodschap komt op veel verschillende locaties terug.

Is Goeree-Overflakkee ook jouw eiland? Kijk dan snel op www.goeree-overflakkee.shop.