Ledenbijeenkomst SGP afdeling Middelharnis/Sommelsdijk

3 oktober 2018

Op D.V. maandag 12 november zal SGP-afdeling Middelharnis (Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Stad aan het Haringvliet) haar najaarsvergadering houden. Dit keer met een alternatieve invulling van de avond, in de vorm van een bedrijfspresentatie op locatie bij de van Peperstraten Group te Oude Tonge. Het thema zal dan ook zijn duurzaamheid en innovatie. Het bestuur nodigt graag haar leden hiervoor uit.

De heer Tonnie van Peperstraten, van de Van Peperstraten Group te Oude-Tonge (www.vanpeperstraten.nl), zal een presentatie houden over duurzaamheid en innovatie. Een onderwerp dat de SGP ook hoog in het vaandel heeft staan!

Dit Flakkeese familiebedrijf is actief in de sectoren akkerbouw, bemiddeling en ontwikkeling van projecten, zoals het 100% duurzame totaalconcept Greenpoint. Het bedrijf presenteert zich op de website als “de meest duurzame en innovatieve Group van Nederland”. We gaan het verder horen tijdens de presentatie van de heer Van Peperstraten. Leerzaam en interessant voor ons allen, zo laat het bestuur weten.

De bijeenkomst vindt in principe plaats bij het bedrijf aan de Tonisseweg 8 te Oude-Tonge. Aangezien de capaciteit daar beperkt is, vragen wij om uw aanmelding vooraf. U kunt zich aanmelden via: secretariaatmiddelharnis@sgpgo.nl Als er veel aanmeldingen zijn, waar we natuurlijk op hopen, zorgen wij voor een alternatieve locatie. Daar krijgt u dan nog bericht van.

Tijdens de vergadering zal het bestuur de leden ook voorstellen om de heer Erwin Guijt uit Nieuwe-Tonge te benoemen als bestuurslid. Na afloop van de bijeenkomst is er tot ca. 21.30 uur uiteraard gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Het bestuur nodigt u van harte uit  op D.V. maandag 12 november, aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.