De SGP praat u bij over veranderingen in energievoorzieningen

5 februari 2020

OOLTGENSPLAAT – Duurzame energie is een belangrijk item voor de komende periode. De SGP is zich bewust van de vele vragen die er leven bij inwoners van Goeree-Overflakkee. Daarom zal de SGP dit jaar diverse bijeenkomsten organiseren in de verschillende kernen op het eiland om burgers te informeren, vragen te beantwoorden en suggesties te horen.

In het kader van het SGP-jaarthema ‘Duurzame energie, rentmeester in de 21e eeuw’ start de SGP haar serie bijeenkomsten over dit onderwerp in Ooltgensplaat.

Wat verandert er voor mij?
Op D.V. maandag 17 februari zal de eerste bijeenkomst worden gehouden in de zaal van de Gereformeerde Gemeente aan de van Weelstraat 1 te Ooltgensplaat. In deze bijeenkomst staat de vraag centraal: “Wat verandert er in mijn energievoorziening?” De SGP-raadsleden Corné Grinwis en Simon van der Tang zullen u bijpraten over dit onderwerp en uw vragen beantwoorden. Van harte uitgenodigd. Deze avond wordt georganiseerd door de SGP-afdeling Oostflakkee en zal starten om 20:00 uur.

Duur of duurzaam?
In de agenda kan ook al de bijeenkomst met SGP Tweede Kamerlid Chris Stoffer worden genoteerd. Hij zal op D.V. vrijdag 13 maart in Ouddorp spreken over het thema: ‘Duur of duurzaam?, verstandig beleid voor de toekomst!’ De organisatie van deze avond is in handen van de SGP-afdeling Goedereede in samenwerking met de SGP-jongeren afdeling uit Ouddorp.