Fractie vergaderde digitaal

26 maart 2020

Vanavond was er geen gemeenteraadsvergadering, daarom kwam onze (steun)fractie digitaal bijeen om met elkaar een aantal zaken te bespreken. We hebben onze ervaringen van de laatste weken gedeeld en waar nodig zullen we via de ons bekende kanalen e.e.a. ventileren. Ook reacties van burgers die binnen gekomen waren via de mail zijn besproken. Mocht u zaken hebben die u wilt delen met de fractie, kan dat via de mail: info@sgpgo.nl.

Ook voor de gemeente staat de bestrijding van het coronavirus natuurlijk op nummer 1. Desondanks proberen we ook andere zaken zo veel mogelijk door te laten gaan. We kunnen nu helaas geen fysiek fractiespreekuur houden. Vragen die via e-mail worden gesteld, zullen we in onze digitale fractievergadering bespreken.

Dinsdag hopen we Deo Volente weer onze reguliere fractievergadering digitaal te houden.