SGP Tweede Kamerlid Stoffer spreekt in Ouddorp over ‘Duur of duurzaam?

7 maart 2020

‘Duur of duurzaam?, verstandig beleid voor de toekomst!’ dat is het thema waarover de SGP afdeling Goedereede op D.V. vrijdag 13 maart zal spreken met o.a. SGP Tweede Kamerlid Chris Stoffer. Een niet onbelangrijk thema nu de gemeente aan de vooravond staat van een energietransitie die alle inwoners van de gemeente zal raken.

Deze interactieve avond met verschillende sprekers wordt georganiseerd door de SGP-afdeling Goedereede in samenwerking met de SGP-jongeren ter plaatse en is er één in de reeks activiteiten die de SGP gestart is rondom het eilandelijk SGP-thema: ‘Duurzame energie, rentmeester in de 21e eeuw!’.

Consequenties
Moet het openbaar vervoer gratis worden? Moeten we minder luxe gaan leven? Moet de vleesconsumptie worden aangepakt of verboden worden? Wat betekent het om echt rentmeester te zijn? Wat zijn de consequenties van mondiale afspraken voor burgers op het eiland? Europees of in eigen land regelen? Welke lijnen zijn er vanuit bijbels perspectief te trekken? Op welke manier kunnen burgers juist profiteren van duurzame energieprojecten in plaats van de lasten te ervaren? Vragen die ongetwijfeld in verschillende facetten langs zullen komen.

Welkom
Meer weten? Zorg dan dat u en jij deze interactieve avond niet mist. Iedereen is van harte welkom op D.V. vrijdag 13 maart in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’, Preekhillaan 3 te Ouddorp. De avond start om 19:45 uur.