Koninklijke onderscheiding voor Carolien Struijk-Klepper uit Ouddorp

20 juni 2020

Op zaterdag 20 juni is Carolien Struijk-Klepper benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wethouder Berend Jan Bruggeman reikte de Koninklijke onderscheiding door de coronamaatregelen uit op aangepaste wijze.

Al sinds 1986 is Carolien Struijk nauw betrokken bij de activiteiten van Oranjevereniging Ouddorp. Van deze 34 jaar vervult zij nu 25 jaar de rol van voorzitter. Daarnaast is zij enthousiast vrijwilliger bij de Ouddorpse voetbalvereniging WFB. Daar verricht zij jarenlang vrijwillige activiteiten, waaronder jeugdtrainer en voorzitter van de evenementencommissie.  Deze vrijwilligersactiviteiten voert zij uit naast haar gezin en baan als onderwijzeres.

OUDDORP – Koninklijke onderscheiding voor Caroline Struijk uit handen van Wethouder BerendJan Bruggeman

OUDDORP – Koninklijke onderscheiding voor Caroline Struijk uit handen van Wethouder BerendJan Bruggeman

 

 

 

Door de coronamaatregelen werd de Koninklijke onderscheiding iets anders dan gebruikelijk uitgereikt. Haar man speldde de onderscheiding op. Wethouder Berend Jan Bruggeman sprak zijn complimenten uit aan mevrouw Struijk voor haar jarenlange inzet. Haar betrokkenheid en vrijwillige activiteiten zijn van grote betekenis voor onze lokale samenleving.