Aanleg van glasvezel op Goeree-Overflakkee van start!

9 september 2020

Piet Grootenboer, Frank Franzen en Tea Both zetten vandaag de eerste schop in de grond. Met deze symbolische handeling is de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Goeree-Overflakkee en in de dorpskernen van Achthuizen, Den Bommel en Stad aan ’t Haringvliet officieel van start gegaan!

Wethouder Tea Both heeft zich in de afgelopen jaren hardgemaakt voor de aanleg van een glasvezelnetwerk op ons eiland. “Met de komst van snel internet zijn we goed voorbereid op alle toekomstige digitale ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, werken, studeren, de zorg en veiligheid. Tijdens de coronacrisis is maar weer gebleken hoe belangrijk een goede internetverbinding is. Ik ben dan ook erg blij dat de aanleg nu écht van start gaat! Dit hebben we met een gezamenlijke inspanning voor elkaar gekregen. In het bijzonder wil ik Jacob Struik van TTW, Frank Franzen van Comgoed en Franzen Landbouw en woningcorporatie Oost West Wonen bedanken, hun inzet is hierbij erg belangrijk geweest!”

Voor vragen over de planning of aansluiting kan direct contact opgenomen worden met Selecta Infratechniek. Zij helpen graag op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur en zijn bereikbaar via 085 27 31 831 of via customer@selectaholding.com.

Voor meer informatie of advies over de aanleg van glasvezel kun je terecht op: www.gavoorglasvezel.nl