Vaccinatielocatie De Staver in Sommelsdijk maandag 1 maart open

18 februari 2021

Maandag 1 maart start de GGD met vaccineren in Het Prieel van recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Iedere doelgroep wordt in de loop van de tijd per brief uitgenodigd een afspraak te maken. Het RIVM verstuurt de uitnodigingen en volgt hierbij de landelijke vaccinatiestrategie. Binnen een aantal dagen kunt u via de landelijke afsprakenlijn een afspraak maken in De Staver. 

Bereikbaarheid
De Staver is goed bereikbaar: er is genoeg plek om te parkeren en als u met het openbaar vervoer komt, kunt u straks (elk half uur) een gratis pendelbus nemen vanaf de bushalte voor het gemeentehuis tot aan de voordeur van de Staver. Bekijk hier de vertrektijden. Kunt u zelf niet naar deze locatie reizen? Dan kunt u gebruik maken van het Wmo-vervoer wanneer u hiervoor een indicatie heeft.

Meer informatie
Meer weten over het vaccineren? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus.

Foto: www.sr-go.nl