Taart van Bakkerij van Harberden bij campagneprijzen

13 maart 2021

Vandaag werden de prijzen uitgereikt van de kleurplatenwedstrijd. Op de foto: winnaar Kees-Willem met een taart van Bakkerij Van Harberden te Melissant die zorgde voor een afdruk van zijn kleurplaat op de taart. Smullen maar!

Live-uitzending 11 maart
Honderden kijkers konden deze avond op een ongedwongen wijze kennis nemen van de actualiteit en de standpunten van de SGP. Tientallen kleurplaten waren ingeleverd en meer dan 100 inwoners maakten de campagnepuzzel. De prijzen voor de kleurplaten gingen naar Mathilde Tanis, Rhodé Slingerland, Kees-Willem van der Boom en Anne Fleur Visser. De prijswinnaars van de campagnepuzzel waren: Mariëlle Oosters, Fam. C. van der Slik en A.J. Bom. Kees van der Staaij sloot in zijn oproep om vooral te gaan stemmen aan bij de oplossing van de puzzel: ‘Een stem in vertrouwen is een stem op de SGP voor betrouwbare politiek’. De live-uitzending is te zien op: www.sgpgo.nl/go-live.