Florian in z’n Eendje in live-uitzending met Kees van der Staaij

8 maart 2021

‘Florian in z’n Eendje’ is een ludiek onderdeel van de landelijke SGP-campagne. Elke vrijdag is het oranje ‘lelijke Eendje’ te zien bij Studio SGP. Ook voor de SGP op Goeree-Overflakkee maakte Florian tijd vrij. Onlangs was hij op het eiland voor de opname van twee filmpjes, die D.V. donderdag 11 maart te zien zijn in de live-uitzending op www.sgpgo.nl/go-live.

In deze live-uitzending zijn de kandidaat-Kamerleden Kees van der Staaij en André Flach te gast in de ‘studio’ op Goeree-Overflakkee. Zij gaan over de thema’s jongeren & onderwijs, (woon)economie en zorg in gesprek met eilandelijke prominenten. Zo gaan zij in gesprek met Gerwin Rikkers, veldwerker onder de jongeren op ons eiland, en Adam van Heest van de Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits. Vanuit de woningbouwcorporatie is Marleen van de Kamp aanwezig, terwijl vanuit CuraMare Koos Moerland in gesprek gaat met de SGP’ers.

Prijswinnaars & Florian
Tijdens de live-uitzending worden de winnaars van de campagnepuzzel en de kleurwedstrijd bekendgemaakt. Ook benieuwd wat Florian op ons eiland heeft gedaan? Kijk dan op donderdag 11 maart vanaf 19:30 uur naar www.sgpgo.nl/go-live.