Kees van der Staaij in live-uitzending op Goeree-Overflakkee

4 maart 2021

D.V. donderdag 11 maart organiseert de SGP op Goeree-Overflakkee een livestream met SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij en campagneleider André Flach. Zij gaan in gesprek met een aantal eilandelijke prominenten over de leefbaarheid op het eiland. In het gesprek komen de thema’s jongeren, wooneconomie en zorg aan de orde. De thema’s worden afgewisseld met ludieke filmpjes van ‘Florian in z’n Eendje op Goeree-Overflakkee’. Zet deze avond dus alvast in je agenda!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met jongeren? Wat hebben zij nodig en tegen welke problemen lopen zij aan? Wat kan de overheid doen om voldoende betaalbare huizen te bouwen? En hoe houdt ons ziekenhuis zich staande te midden van steeds verdergaande opschaling? Deze vragen komen in de live-uitzending aan de orde. Voor het thema jongeren schuiven Adam van Heest (CSG Prins Maurits) en Gerwin Rikkers (veldwerker Stichting Ontmoeting) aan. Voor het thema wooneconomie zijn Marleen van de Kamp (directeur-bestuurder van woningbouwvereniging Oost West Wonen) en Daan Markwat (SGP-wethouder Ruimte & wonen) uitgenodigd. Koos Moerland zal vanuit zijn ervaring als voorzitter van de Raad van Bestuur van CuraMare spreken over het thema zorg.

Stel uw vragen
Helaas is het niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Je kunt echter wel een vraag stellen aan Kees van der Staaij, André Flach of een van de andere gasten. Stuur je vraag naar info@sgpgo.nl.

Florian
De live-uitzending wordt afgewisseld met ludieke video’s van ‘Florian in z’n Eendje’. Benieuwd welke plekken hij met zijn opvallende oranje auto opzoekt op Goeree-Overflakkee? Kijk dan op 11 maart naar de digitale campagnebijeenkomst op: www.sgpgo.nl/go-live.