SGP weer tweede partij op Goeree-Overflakkee bij Tweede Kamerverkiezingen

18 maart 2021

De SGP is weer als tweede partij uit de bus gekomen bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart jl. Evenals 4 jaar geleden moest de SGP de VVD voor zich laten. De SGP voerde campagne met het motto: In Vertrouwen. In deze tijd hebben mensen houvast nodig. Houvast dat in de bijbel te vinden is. Daarnaast stelde de SGP 3 thema’s centraal: leven, gezin en Nederland.

In de campagne kwam lijsttrekker Kees van der Staaij langs en bezocht de agrarische sector en de visserijsector. Op 11 maart volgende een live-uitzending, deze is nog steeds terug te zien op: www.sgpgo.nl/go-live

De partij SGP is  qua zetelaantal stabiel gebleven. „Als de SGP inderdaad temidden van alle verschuivingen de drie zetels mag behouden, ervaar ik dat als een grote zegen”, reageerde lijsttrekker Kees van der Staaij op de uitslagenavond.