SGP-Autopuzzeltocht langs de mooiste plekjes van Goeree-Overflakkee

11 februari 2022

Geef je nu op voor de SGP-autopuzzeltocht van D.V. 5 maart 2022. De autopuzzeltocht brengt u langs de mooiste plekjes van het eiland. Ook voert de tocht u langs diverse hotspots waar u misschien nog nooit bent geweest. De beschrijving die u voor aanvang van de tocht ontvangt geeft u een toelichting op de markante plekken en gebouwen waar u langs komt. Graag al eens op een visserschip willen kijken en vogels willen spotten vanuit bijzondere plaatsen? Geef u dan snel op via: www.sgpgo.nl/autopuzzeltocht

U kunt starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur vanuit Ooltgensplaat of Ouddorp. In Ooltgensplaat kunt u starten vanaf het parkeerterrein van de Gereformeerde gemeente aan de van Weelstraat 1. In Ouddorp kunt u starten vanaf de parkeerplaats van de Mekkerstee, Hofdijkseweg 34. De oplossing van de autopuzzeltocht kunt u opgeven op de site van sgpgo.nl. Deelname is GRATIS. Graag tot dan!