Zeven SGP’ers geïnstalleerd voor de nieuwe raadsperiode

30 maart 2022

Tijdens de eerste raadsvergadering van de nieuwe periode 2022-2026 legden de zeven fractieleden van de SGP de eed af en werden daarmee geïnstalleerd als raadslid. Voor Adriaan Kasteleijn uit Ouddorp en John de Geus uit Sommelsdijk, was dit de eerste keer. Voor deze gelegenheid was ook het thuisfront van de fractieleden aanwezig.

De andere SGP’ers, Hendrik Herweijer, Peter Grinwis, Peter Kieviet, Simon van der Tang en Corné Grinwis zitten al langer in de raad. Daarmee heeft de SGP een mooie mix van nieuwe energie en ervaring in de fractie om het verkiezingsmotto: ‘Bouwen in vertrouwen’, de komende jaren gestalte te geven. Namens de gemeentelijke afdeling werden de SGP-raadsleden gefeliciteerd door de heren Westerhuis (voorzitter a.i.) en Slingerland (politiek secretaris). Op de foto hieronder is duidelijk te zien dat de jonge Kieviet ambitie heeft. Het boek ‘Ik Raadslid’ kan alvast mee naar huis…

Foto’s: met dank aan oud-raadslid Rien van der Boom!