Raadslid Johan de Vos overleden | Raadsvergadering uitgesteld

21 april 2022

De SGP-fractie heeft geschokt kennisgenomen van het bericht dat collega-raadslid Johan de Vos op 19 april 2022 op 63-jarige leeftijd is overleden. Nog geen drie weken nadat de nieuwe gemeenteraad is geïnstalleerd, is een van de zetels leeg. Die lege plaats vervult ons met verdriet en verslagenheid.

Op 16 maart 2006 werd Johan raadslid van de voormalige gemeente Middelharnis voor Vooruitstrevend Dorpsbelang ’78. Dit bleef hij tot aan de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2013. Sindsdien maakte hij onafgebroken deel uit van de raad van de gemeente Goeree-Overflakkee als raadslid en fractievoorzitter van Vitale Kernen Goeree-Overflakkee.

We herinneren Johan als een man met grote belangstelling voor de medemens, ongeacht ‘rangen of standen’.
Onze deelneming gaat uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en iedereen die zich aan hem verbonden weet. We bidden hun troost en ondersteuning van God toe.

De gemeenteraad heeft alle activiteiten opgeschort tot na de begrafenis. Ook de raadsvergadering van 21 april wordt uitgesteld naar een later moment.