SGP-fracties bespraken onderwerpen uit de regio

22 november 2022

De SGP-fractie van Goeree-Overflakkee heeft oog voor de regio. Veel onderwerpen hebben raakvlakken met die regio. en het is dan ook goed om contact met elkaar te houden. Daarom bezocht een delegatie van de SGP-fractie de ‘buren’ in de Hoeksche Waard. Onderwerp van gesprek waren o.a. de Haringvlietbrug, woningbouw, stikstof, windmolens en NLDelta. Binnenkort hoopt de fractie ook een ontmoeting te hebben met de ‘zuiderburen’, de SGP-fractie van Schouwen-Duiveland.

De SGP-fractie in de Hoeksche Waard had de ontmoeting georganiseerd op de locatie van Hoeksche Zuivel. Een mooi melkveebedrijf wat verbreding heeft gezocht door zelf een groot deel van de melk te verzuivelen tot o.a. yoghurt, vla , ijs etc. Fractievoorzitter van de SGP in de Hoeksche Waard, Gerjan Neele, sprak aan het begin van de avond over het zoeken van de vrede voor de stad vanuit Jeremia 29. ‘Dat stempelt ons politieke bezig zijn. Het was goed om elkaar zo te ontmoeten en de lijntjes te leggen om elkaar op toekomstige dossiers snel te kunnen vinden’.