Fractie spreekt met ‘zuiderburen’ | SGP-Schouwen-Duiveland op bezoek

19 december 2022

Goeree-Overflakkee is eigenlijk al lang geen eiland meer. Daarom is het van groot belang om goede contacten te onderhouden met onze buurgemeenten om gezamenlijk te werken aan oplossingen. Op maandagavond 19 december waren de collega’s van SGP Schouwen-Duiveland op bezoek. Eerder was de fractie op bezoek in de Hoeksche Waard.

Naast kennismaking met elkaar is onder meer gesproken over de mobiliteit, met name de N59, de Grevelingen, de woningmarkt en het zoetwater voor de landbouw. Stuk voor stuk onderwerpen die te maken hebben met de dagelijkse leefomgeving van inwoners van beide ‘eilanden’. ‘Het was goed om elkaar te spreken en gezamenlijke uitdagingen door te nemen’, aldus fractielid Adriaan Kasteleijn