Na meer dan 50 jaar intensief gebruik, moeten de tunnel en de brug grondig worden gerenoveerd. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Voor beide projecten zijn afsluitingen nodig. Die zorgen voor veel hinder voor het wegverkeer en voor de hoge scheepvaart op het Haringvliet. Rijkswaterstaat treft verschillende maatregelen om de hinder te beperken.

Kijk online
Tijdens het webinar geven medewerkers uitleg over de werkzaamheden, de hinder voor het verkeer en de maatregelen die nodig zijn om de hinder te kunnen beperken. Het webinar kunt u volgen via Vimeo(externe link).

Meer informatie
Bent u niet in de gelegenheid om het webinar te bekijken? Informatie over de renovaties vindt u op de website van Rijkswaterstaat. Op de website van Rijkswaterstaat vindt u meer informatie over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel: