[Video] Informatie over afsluiting & vervanging klep Haringvlietbrug

9 december 2022

Op donderdag 8 december was er een webinar over de komende werkzaamheden rondom de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel. Van 9 juni tot 28 juli 2023 met uitloop tot 4 augustus 2023, wordt de Haringvlietbrug (A29) volledig afgesloten in verband met de vervanging van het beweegbare deel van de brug. Vanaf 1 januari 2023 wordt de brug al gesloten voor ál het hoge scheepsvaartverkeer tot diezelfde datum. Kort daarop wordt van 7 tot 28 augustus 2023 de Heinenoordtunnel volledig afgesloten.

Helaas was de webinar door technische problemen niet direct te volgen. Daarom is er nu een opgenomen webinar terug te zien. In dit webinar wordt duidelijk met welke ‘uitdagingen’ inwoners en bedrijven te maken krijgen in de zomer van 2023 en 2024. De SGP-fractie heeft regelmatig aangedrongen op adequate informatie. Met name vraagstukken rondom bereikbaarheid van hulpdiensten zijn op dit moment nog niet duidelijk. De fractie zal hier blijvend aandacht voor blijven vragen. Meer weten? Kijk dan snel het webinar terug: