SGP-fractieleden op bezoek bij Klepperstee in Ouddorp

27 januari 2023

Op vrijdagmiddag 26 januari was de SGP-fractie op bezoek bij ‘De Klepperstee’ in Ouddorp. Het werkbezoek stond in het teken van zich laten informeren over ontwikkelen in de recreatieve sector. De SGP-fractieleden vinden het van groot belang om in contact te blijven met bedrijven en maatschappelijke organisaties en dit mee te nemen in het beleid en zijn regelmatig op werkbezoek.

Na ontvangst door manager Wilbert Moerkerk vertelde directeur Jeroen den Hollander iets over de historie en de visie van het familiebedrijf wat al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verblijfsrecreatie op Ouddorp verzorgt. Tijdens een wandeling over het park maakten onze fractieleden kennis met nieuwe vormen van verblijven zoals tiny houses. Daarnaast heeft de Klepperstee ook ruimte voor kamperen. In de bistro met binnenspeeltuin, die ook voor de inwoners van ons eiland toegankelijk is, spraken we verder, onder andere over het ontwikkelkader verblijfsrecreatie en het amendement wat onze fractie heeft ingediend in de raadsvergadering van 15 december jl. Het was goed om van gedachten te wisselen en te zien hoe een kwaliteitsimpuls van bestaande recreatieterreinen vorm kan krijgen.