[video] #𝟱 π—šπ—²π—―π—Ώπ˜‚π—Άπ—Έπ—²π—» π—Ίπ—²π˜ π—΅π—²π˜ 𝗼𝗼𝗴 𝗼𝗽 𝗱𝗲 π˜€π—°π—΅π—²π—½π—½π—Άπ—»π—΄

25 februari 2023

Heerlijk, die Zuid-Hollandse natuur! Maar hoelang kunnen we hier nog van genieten? Zonneweides en windmolens komen als paddenstoelen uit de grond. Is dat echt onze toekomst, of moeten we op zoek naar een duurzamer alternatief? In een serie video’s vertelt SGP Zuid-Holland wat de verkiezingen inhouden en laten we zien hoe wij de komende jaren willen zorgen voor voedsel en natuur, duurzaamheid, woningen, verkeer en bestuur.

De standpunten van SGP Zuid-Holland kunnen op instemming rekenen van SGP Goeree-Overflakkee. Geen zonneweides, maar zon op dak. Geen windturbines meer op ons eiland, we hebben immers al meer dan genoeg gedaan. Juist op die punten is het goed om korte te lijnen te hebben met onze Statenfractie. Onlangs presenteerde de Provincie nog een omgevingsplan waarin gesteld werd dat alle gebieden met windturbines verdubbeld zouden moeten worden. Dat is voor ons eiland natuurlijk onacceptabel. We zitten daar dan kort op met ons Statenlid Gerard van de Breevaart om dit soort plannen aan te passen.

Meer video’s zijn te vinden op: https://www.youtube.com/@sgpzuid-holland