Extra stemlokaal in de Beroepscampus in Sommelsdijk

1 maart 2023

Bij verkiezingen op 15 maart 2023 kan voor het eerst gestemd worden in de Beroepscampus in Sommelsdijk. Dat is vooral voor jongeren die daar naar school gaan prettig, stemmen was nog nooit zo laagdrempelig. Alle kiesgerechtigde inwoners van gemeente Goeree-Overflakkee kunnen er terecht om te stemmen voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor het bestuur van waterschap Hollandse Delta.

Stemlokaal in de Beroepscampus
De gemeente wil graag dat jongeren ook naar de stembus komen. Daarom opent de gemeente op 15 maart een stemlokaal in de Beroepscampus. “Verkiezingen zijn dé manier om invloed uit te oefenen op zaken die van belang kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Denk aan openbaar vervoer en voldoende (schoon) drinkwater. We willen het stemmen zo laagdrempelig mogelijk maken. En wat is er dan makkelijker om je stem uit te brengen als je toch naar school gaat?” licht burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman toe.

Het stemlokaal is op 15 maart open van 07.30 tot 21.00 uur. En bereikbaar via de zijingang van het gebouw (beursvloer). Het is belangrijk om beide stempassen en een identiteitsbewijs mee te nemen! Anders is stemmen helaas niet mogelijk.

Meer informatie
Op Goeree-Overflakkee zijn in totaal 25 stemlocaties. Kijk op waarismijnstemlokaal.nl voor een stemlokaal in de buurt. Alle stemlokalen zijn open van 07.30 tot 21.00 uur. Meer informatie over de verkiezingen staat op www.goeree-overflakkee.nl/verkiezingen of www.elkestemtelt.nl.