Themabijeenkomst: De toekomst van Ouddorp!

18 maart 2023

De SGP is zich bewust van de vele vragen die er leven bij inwoners op de kop van Goeree-Overflakkee. Daarom organiseert de SGP-afdeling Goedereede op D.V. dinsdag 4 april in samenwerking met de fractie  en wethouder een bijeenkomst over dit thema. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd om mee te spreken over het thema: ‘De toekomst van Ouddorp’, De onderwerpen: wonen, recreatie en de centrumvisie zullen dan ook ruimschoots aan bod komen. De themabijeenkomst met wethouder en fractieleden start om 20:30 uur in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’, Preekhillaan 3 te Ouddorp.

Op D.V. maandag 17 april is er een bijeenkomst georganiseerd door de gemeente in de Dorpstienden die geheel in het teken staat van de concept gebiedsvisie Centrum Ouddorp.

Vanaf 19:30 uur zal er eerst een huishoudelijk deel zijn.  Uiteraard is het ook mogelijk andere zaken aan de orde te stellen bij de fractie. Jong en oud van harte welkom!