Open SGP-fractiespreekuur in Melissant

6 april 2023

De SGP-fractie wil graag weten wat er in de samenleving leeft. Daarom worden naast de reguliere fractiespreekuren, waarop inwoners welkom zijn in de fractievergadering, regelmatig open fractiebijeenkomsten belegd in de kernen op Goeree-Overflakkee.

Op D.V. dinsdag 18 april is de SGP-fractie aanwezig in het Verenigingsgebouw ‘Melishof’ te Melissant. De SGP nodigt in het bijzonder inwoners uit van Melissant, Dirksland en Herkingen om over hun leefomgeving in gesprek te gaan met de fractieleden. Met deze bijeenkomsten geeft de fractie invulling aan het motto: ‘Bouwen in vertrouwen!’.

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 18 april vanaf 19:30 – 21:00 uur in het Verenigingsgebouw ‘Melishof’, Binnenweg 59-61 te Melissant. Heeft u specifieke onderwerpen die u wilt bespreken dan kunt u daarvoor een mail sturen naar de fractiesecretaris: pkieviet@sgpgo.nl.