In het Ontwikkelbedrijf kan men werken en leren. Soms is een reguliere baan geen optie, dan is werken in het Ontwikkelbedrijf mogelijk. Inwoners krijgen hier de juiste begeleiding en een aangepaste werkplek. De enthousiaste werknemers zetten bijvoorbeeld horren in elkaar, verpakken goodiebags en relatiegeschenken en sorteren of stickeren producten. Nuttig werk, maar ook helpende handjes voor opdrachtgevers die blij met hen zijn!

Deze hardwerkende dames en heren zijn nog op zoek naar nieuwe opdrachten!
Heeft u werk voor hen? Neem contact op met accountbeheerders Ellen van der Linde of Desirée Megens van het team Passend Werk en Inkomen van de gemeente. Zij zijn uw contactpersoon én zorgen ervoor dat de medewerkers bij het Ontwikkelbedrijf uw opdracht goed uitvoeren. Betrouwbaar, netjes en op uw tijd!

De accountbeheerders zijn te bereiken via e-mailadres accountbeheerpwi@goeree-overflakkee.nl. U kunt ook bellen naar 14 0187 (optie 1, Sociaalcontactpunt).