Een boodschap van onze partijvoorzitter

14 juli 2023

Geacht SGP-lid of belangstellende,

Het kabinet is gevallen, waarmee het schip van staat tijdelijk voor anker gaat. Dat is triest, zeker in tijden van crisis. We hopen en bidden om een kabinet dat om te regeren niet alleen vooruitziet, maar ook omhoog ziet.

De SGP is er diep van overtuigd dat Nederland alleen wel vaart op een Bijbels kompas. In een tijd van polarisatie en onrust hebben we behoefte aan oog voor elkaar en koersvaste, betrouwbare politiek.

Aan een partij die niet met alle winden meewaait, maar een heldere visie heeft op de uitdagingen waar dit land voor staat. Met politiek bij een open Bijbel varen we tegen de stroom in. Vrijmoedig en tegelijk invoelend voor wat mensen beweegt en raakt.

SGP staat voor een helder christelijk geluid. We gaan de komende maanden van lokaal tot landelijk aan de slag om dit breed te laten horen. Steun ons daarbij! Met uw gebed, door lid te worden of u aan te melden als vrijwilliger.

Mogen we op u rekenen?

Hartelijke groet,

Dick van Meeuwen
partijvoorzitter SGP