N215: Werkzaamheden tussen Stellendam en Melissant 29 september – 6 oktober 2023

21 september 2023

De N215 tussen Stellendam en Melissant is door werkzaamheden afgesloten van 29 september tot 6 oktober 2023. Het verkeer wordt omgeleid. ‘Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voeren we groot onderhout uit aan de rotonde aan de Voorstraat in Stellendam en aan 4 plekken op de Nieuwe Provincialeweg (N215). We verwijderen het oude asfalt, asfalteren de weg opnieuw en brengen nieuwe belijning met daarnaast ribbelstroken aan’, aldus provincie Zuid-Holland.

Planning
De werkzaamheden worden uitgevoerd van 29 september 20.00 uur tot 6 oktober 05.30 uur. Er zijn twee reservenachten ingepland: 9 tot 11 oktober. Deze gelden alleen als de werkzaamheden door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet kunnen worden afgerond vóór 6 oktober.

Werkgebieden en tijden wegafsluiting

  • Van 29 september 20.00 uur tot 1 oktober 05.30 uur – werkzaamheden aan de rotonde Voorstraat in Stellendam. De weg is dan voor het hele weekend afgesloten. We werken dag en nacht door om de verkeershinder zo kort mogelijk te houden.
  • Van 2 tot en met 6 oktober, dagelijks tussen 20.00 en 05.30 – werkzaamheden aan de weg in beide richtingen tussen Stellendam en Melissant. De weg is dan 4 nachten afgesloten.
  • Reservenachten: van 9 tot 11 oktober, dagelijks tussen 20.00 uur 05.30 uur – werkzaamheden aan de weg in beide richtingen tussen Stellendam en Melissant. De weg is dan voor 2 nachten afgesloten.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden is de N215 tussen Stellendam en Melissant afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Dammenweg, Provincialeweg en Vissersweg in Goedereede en de Korteweg, Eendrachtsdijk, Plaatweg en de Nolleweg in Melissant.

(Brom-)fietsers en scooters van en naar de Damweg kan kunnen gebruik blijven maken van de fietstunnel bij het Stellebos in Stellendam en de fietstunnel bij Melissant.

Tijdens de werkzaamheden aan de rotonde Voorstraat in Stellendam is de aansluiting op de Damweg afgesloten. De Damweg is dan te bereiken via Oude Dijk / Nieuwe Westerloosedijk te in Goedereede en de Rotonde N215 in Mellissant.

Buiten werktijden is de weg open voor het wegverkeer. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg.