Kernbezoek en inwonersavond Ouddorp op donderdag 16 november

11 november 2023

Het gemeentebestuur van de gemeente Goeree-Overflakkee nodigt alle inwoners van Ouddorp van harte uit voor de inwonersavond op 16 november in Dorpstienden (Dorpstienden 4). Raads- en collegeleden gaan deze avond graag met inwoners persoonlijk in gesprek over onderwerpen die spelen binnen het dorp.

Dit keer is er ook een tafel voor jongeren, waar zij in gesprek willen over onderwerpen die voor de jeugd in Ouddorp belangrijk zijn. Ook is er een informatiemarkt waarin we de onderwerpen toelichten die betrekking hebben op jouw omgeving. In de middag zal de Dorpsraad de raadsleden bijpraten over verschillende ontwikkelingen in Ouddorp.

Programma inwonersavond
🔸 19.00 uur: inloop met koffie en thee ☕
🔸 19.30 uur: opening door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
🔸 19.40 uur: start gesprekstafels 👉 in gesprek met raads- en collegeleden en opening informatiemarkt
🔸 21.00 uur: sluiting door kernwethouder Jaap Willem Eijkenduijn
🔸 21.15 uur: afsluiting

Via https://bit.ly/3SuMart kun je alvast doorgeven welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn.
We zien je graag!