SGP-kandidaten Flach en Herweijer spreken op verkiezingsavond 4 november!

3 november 2023

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing organiseert de SGP op Goeree-Overflakkee een bijeenkomst om kennis te maken met André Flach. Hij staat op de derde plaats van de SGP-kandidatenlijst, na Chris Stoffer en Diederik van Dijk. D.V. zaterdagavond 4 november hoopt hij in Middelharnis te spreken over de kloof tussen Den Haag en het platteland. In de middag zal hij met de lokale SGP-fractie spreken over diverse thema’s die spelen op het eiland.

André Flach (47) is geen onbekende binnen de SGP. Hij woont in Hendrik-Ido-Ambacht en is daar ruim dertien jaar wethouder. Eerder was hij ondernemer. Bij de vorige Tweede Kamerverkiezing was hij actief betrokken als campagneleider. Hij bracht toen ook een bezoek aan het eiland. André: ‘We leven in een tijd vol verandering en onzekerheden. De SGP is daarin een baken van stabiliteit. Een partij met een goede boodschap. Barmhartig, betrokken, dicht bij de mensen en ook nuchter. Ik zet me graag in voor een goede positie van het gezin, zorg aan kwetsbare mensen en goed rentmeesterschap van de schepping. Maar ook voor boeren en vissers, hardwerkende ondernemers die niet de erkenning en ruimte krijgen die ze verdienen.’

Tijdens de interactieve avond zal ook regio-kandidaat Hendrik Herweijer spreken. Hij is fractievoorzitter van de SGP op Goeree-Overflakkee en weet met zijn achtergrond als jurist, eerder bij de Raad van State en nu bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, hoe belangrijk het is dat wetgeving is afgestemd op wat er nodig is in de maatschappij én op wat inwoners en ondernemers aankunnen.

Welkom
De SGP nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst op zaterdag 4 november in een zaal van de Gereformeerde Gemeente, Landbouwweg 2 te Middelharnis. Er is alle ruimte voor ontmoeting en voor het stellen van vragen. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.15 uur.