Welkom op SGP-fractiespreekuur in Stellendam | 28-11

23 november 2023

De SGP-fractie wil graag weten wat er in de samenleving leeft. Daarom worden naast de reguliere fractiespreekuren, waarop inwoners welkom zijn in de fractievergadering, regelmatig open fractiebijeenkomsten belegd in de kernen op Goeree-Overflakkee.

Op D.V. dinsdag 28 november is de SGP-fractie aanwezig in het Haagse Huus te Stellendam. De SGP nodigt in het bijzonder inwoners uit van Stellendam, Goedereede en Ouddorp om over hun leefomgeving in gesprek te gaan met de fractieleden. Met deze bijeenkomsten geeft de fractie invulling aan het motto: ‘Bouwen in vertrouwen!’.

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 28 november vanaf 19:30 – 21:00 uur in het Haagse Huus, Haagsestraat 4A te Stellendam. Heeft u specifieke onderwerpen die u wilt bespreken dan kunt u daarvoor een mail sturen naar de fractiesecretaris: pkieviet@sgpgo.nl.