8 februari | Inloopbijeenkomst Ouddorp en enquête

24 januari 2024

Op D.V. donderdag 8 februari zijn inwoners van Ouddorp tussen 11.00 uur en 21.00 uur van harte welkom in ‘Dorpstienden’ in Ouddorp. Neem kennis van de laatste stand van zaken van de plannen en ideeën voor het centrum. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Vertegenwoordigers van de gemeente, adviesbureau DTNP en de projectgroep beantwoorden uw vragen graag.

Vanaf 13 februari kunt u uw mening geven via een enquête. De afgelopen tijd heeft de projectgroep centrumvisie Ouddorp constructief samengewerkt aan een basis voor de centrumvisie. De projectgroep bestaat uit vertegenwoordigers vanuit inwoners, ondernemers, het comité ‘Ouddorp is van ons allemaal’, de dorpskerk en de gemeente.

Het doel is om een visie voor het centrum te maken die zoveel mogelijk mensen aanspreekt. Daarom houden we na de inloopbijeenkomst een enquête onder alle inwoners van Ouddorp en andere geïnteresseerden. U kunt in deze enquête aangeven wat u nu aantrekkelijk vindt aan het centrum en wat beter kan. Ook kunt u uw mening geven over het autoverkeer in het centrum, een onderwerp dat al veel ter sprake kwam.

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente:
https://praatmee.goeree-overflakkee.nl/nl-NL/projects/praat-mee-over-de-toekomst-van-het-centrum-van-ouddorp