Nieuw bestuur SRGO geïnstalleerd

22 januari 2024

Donderdag 18 januari is het nieuwe bestuur van Stichting Sport en Recreatie Goeree- Overflakkee (SRGO) geïnstalleerd. De 2 nieuwe bestuursleden zijn Wim Driesse uit Dirksland en Hans van der Velde uit Hellevoetsluis. SRGO beheert sinds 2017 namens de gemeente 7 accommodaties, waaronder zwembaden, multifunctionele accommodaties en enkele verenigingsgebouwen op Goeree-Overflakkee.

Beide bestuursleden hebben veel ervaring. Wim Driesse is bestuurder geweest bij CuraMare en heeft ervaring met organisatieontwikkeling. Hans van der Velde is oud-wethouder van voormalig gemeente Hellevoetsluis en had onderwerpen als het sociaal domein, onderwijs, volksgezondheid en welzijn in zijn portefeuille.

Het nieuwe bestuur: “In de afgelopen dagen hebben we al veel gesprekken gevoerd met medewerkers van SRGO. We treffen gemotiveerde medewerkers aan. We zien uit naar een prettige samenwerking waarbij de dienstverlening hoog in het vaandel staat. Dit doen we de komende tijd samen met het personeel en de gemeente.” Het nieuwe bestuur is nog niet compleet. De komende tijd zal het bestuur verder op sterkte worden gebracht.

Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn: “We vinden het belangrijk dat de dienstverlening in onze zwembaden en accommodaties goed is en dat het personeel in een prettige werkomgeving kan werken. We willen dat onze inwoners kunnen sporten en elkaar kunnen blijven ontmoeten in de accommodaties op ons eiland.”