• Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Middelharnis (Kerkepad 11)
  • D’8Huiskamer in Achthuizen (Pastoor van Luenenstraat 20)
  • Behandelcentrum Vroonweg in Dirksland (Vroonweg 10)
  • Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk (Sperwer 271)

Er wordt gekeken of de expositie ook op andere locaties op Goeree-Overflakkee een plek kan krijgen.

Een overzicht van verhuur- en verkooppunten voor nieuwe of tweedehands hulpmiddelen vindt u op de website: degoedenieuwetijd(externe link). In de brochure vindt u ook meer informatie. Deze is verkrijgbaar bij de expositie en te downloaden op de website.

De expositie is tot stand gekomen in een samenwerking tussen verschillende partijen op de Zuid-Hollandse Eilanden vanuit de bewustwordingscampagne De Goede Nieuwe Tijd en het programma Toekomstbestendig Leven op Goeree-Overflakkee.