Herstelwerkzaamheden skatebaan Vliedpark

23 mei 2024

Binnenkort worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de skatebaan in het Vliedpark. Het park wordt al een aantal jaar door jong en oud naar hartenlust gebruikt. Iets waar we heel blij mee zijn. Wel is het opgevallen dat er wat schades ontstaan zijn aan het staal en beton. Dit gaan we herstellen.

Wat gaan we doen?
Het staal wordt opnieuw behandeld en van een geschikte coating (3 laags-systeem) voorzien worden. Het beton, en dan met name de scheuren en grotere putten, wordt hersteld. Ook zullen de twee vakken met losse stenen vervangen worden door een nieuw betonnen afwerking.

Wanneer gaan we dit doen?
De herstelwerkzaamheden worden in 2 fases gedaan. De 1e fase is dat het staal voorzien wordt van een nieuwe coating. Deze werkzaamheden starten op 3 juni en duren 2 weken. Tijdens de werkzaamheden wordt de skatebaan afgezet met bouwhekken en is het dus niet mogelijk om te skaten! De 2e fase wordt na de bouwvak uitgevoerd. Het is nog niet duidelijk wanneer dat gaat starten en hoelang dat zal duren. Daar wordt t.z.t. over gecommuniceerd.

Vragen/opmerkingen
We hopen op uw begrip voor de tijdelijke afsluiting. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer Tony van Meel van de gemeente Goeree-Overflakkee, bereikbaar via telefoonnummer 14 0187.