Presentatieavond donderdag 16 mei 2024

8 mei 2024

Op D.V. donderdag 16 mei komt de gemeenteraad weer bijeen. Deze avond zullen er verschillende presentaties worden gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Zo staat de Ambulancezorg, het Rekenkamerrapport Participatie en Omgevingswet, een Verkennend onderzoek naar de Wereld van B en de Huisvesting arbeidsmigranten op de agenda. U bent van harte welkom.

Vanaf 19.30 uur is er een gezamenlijke aftrap van de avond met mogelijkheid tot inspreken. Wilt u over een onderwerp de raad toespreken? Of wilt u meespreken met de raadsleden bij een van de agendapunten? Dan kunt u zich tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de presentatieavond aanmelden bij de griffie.

Presentatieavond bezoeken of live volgen
U bent van harte welkom in Bestuurscentrum Het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis. Het onderwerp wordt live uitgezonden via internet. Deze bijeenkomst is ook terug te kijken op het scherm vergaderschema.

Agenda en stukken
De agenda van deze vergadering is te raadplegen via de vergaderkalender op de website.