Adriaan Kasteleijn

Nummer: #5

Mijn naam is Adriaan Kasteleijn. Ik ben getrouwd en we hebben samen vier kinderen in de leeftijd van een tot negen jaar. Al 35 jaar ben ik woonachtig in het mooie Ouddorp. In het dagelijks leven ben ik als teamleider verwerving werkzaam bij een aannemer. Daarnaast ben ik actief geweest in het kerkelijk jeugdwerk en als secretaris/penningmeester van de Christelijke Peuterspeelzaal Prinses Amalia in Ouddorp. Verder mag ik regelmatig op zondag het orgel in de Hersteld Hervormde Gemeente van Stellendam bespelen.

De afgelopen periode heb ik als steunfractielid met onze fractie mogen meedenken. Een waardevolle periode die ik vooral zie als voorbereiding op het raadslidmaatschap. Ik heb me in allerlei dossiers verdiept. Omdat ik in het dagelijks leven veelal met technische zaken bezig ben, heb ik vooral de thema’s binnen het sociaal domein als verrijkend ervaren. Een hele andere invalshoek vaak, maar het menselijke aspect daarin spreekt mij erg aan.

De SGP wil graag opkomen voor mensen die extra zorg nodig hebben. En wat mij betreft geldt daarin vooral de menselijke maat. Niet te veel systeemdenken, maar het maximale eruit halen in de zoektocht naar het goede voor onze inwoners.

Woonplaats: Ouddorp