Barack Obama of John McCain?

29 september 2008

De Amerikaanse verkiezingen komen eraan! Je leest erover in de kranten en je hoort ervan op de radio. Een heel spektakel. Misschien snap je er allemaal niets van. Misschien vind je het allemaal maar overdreven gedoe. Toch zijn deze verkiezingen heel belangrijk voor de wereldgeschiedenis. De Verenigde Staten hebben heel wat in de melk te brokkelen.

Op DV vrijdagavond 3 oktober organiseren de SGP-jongeren van Goedereede een avond over deze verkiezingen. Riekelt Pasterkamp, journalist bij het Reformatorisch Dagblad, wil ons op een boeiende manier kennis laten maken met de strijd om het Witte Huis. De avond zal worden gehouden in verenigingsgebouw Eben-Haëzer te Ouddorp en begint om 19.30 uur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om met Riekelt in gesprek te gaan en al je vragen te stellen. Kom je ook? Het belooft een interessante en leerzame avond te worden. Neem gerust vrienden en vriendinnen mee. Tot ziens op DV 3 oktober!