Uitnodiging presentatie Toekomstvisie gemeente Goedereede

23 september 2008

De gemeente Goedereede werkte de afgelopen maanden hard aan een visie op de gemeente in 2020. De gemeenteraad gaf opdracht om deze visie samen met de inwoners van de gemeente te ontwikkelen. Daartoe gaven circa 300 inwoners in april van dit jaar hun mening over een aantal scherpe stellingen. Het projectteam Toekomstvisie verwerkte de uitkomsten in een duidelijk rapport: de Toekomstvisie. Het document bevat richtlijnen over de manier waarop de gemeente Goedereede in 2020 ingericht moet zijn. Niet alleen op ruimtelijk vlak maar ook op maatschappelijk vlak. De visie wordt gebruikt als leidraad bij het nemen van beleidsbeslissingen.

Graag presenteert de gemeente de Toekomstvisie aan de inwoners van de gemeente. De gemeente Goedereede nodigt u daarom van harte uit voor een presentatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. De presentatie van de Toekomstvisie van de gemeente Goedereede vindt plaats op maandag 6 oktober 2008 van 19.30 uur tot 22.00 uur in Expohal Haringvliet, Haringvlietplein 3, 3251 LD Stellendam. De zaal is open om 19.00 uur.

Als u de presentatie wilt bijwonen dan kunt u zich bij het bestuurssecretariaat aanmelden. Dat kan per e-mail via secretariaat@goedereede.nl, of per telefoon op nummer (0187) 49 77 79. Ook voor overige informatie kunt u bij het bestuurssecretariaat terecht.

bron: www.goedereede.nl