Kandidaten SGP Hollandse Delta (lijst 10)!

14 oktober 2008

1. Hans Klepper: Ik stel me kandidaat voor de waterschapsverkiezingen omdat ik de kwaliteit van onze leefomgeving als een goed rentmeester wil helpen verbeteren. Daarbij wil ik de belangen als landschap, wonen, werken, recreëren en de kosten voor onze burgers duurzaam en op een evenwichtige wijze tegen elkaar afwegen. Dit wil ik doen vanuit een Christelijke levensovertuiging.


2. Ad Herweijer: Negen jaar bestuurlijke inzet voor gemeenschappelijk waterschapsbelang,is mede de uitdaging voor een volgende periode. De zorg voor veiligheid (dijken en wegen),naast een goed waterbeheer (berging en peilbeheer) zijn nummer één. De waterkwaliteit heeft daarbij voortdurend aandacht, evenals voor de landbouw een goede waterafvoer bij veel neerslag. Maar zeker ook de waterbehoefte bij droogte, vraagt om een goede zoetwatervoorziening.


3. Jan Lagendijk: Als kind heb ik de watersnoodramp van 1953 bewust meegemaakt. Door het geweldige impact van dit gebeuren is de belangstelling gewekt voor veilige dijken en duinen. Niet alleen zeedijken, maar ook rivierdijken. Het is vooral de laatste tientallen jaren gebleken dat het gevaar niet alleen van buitenaf kan komen, maar ook van binnenuit! Daarom heb ik mij ook nu aangemeld als kandidaat voor de verkiezingen van het algemeen bestuur van het Waterschap Hollandse Delta.


4. A. van der (Arie) Linden Nw.Beijerland
5. A. (Adri) Houweling Oude Tonge
6. W. (Wim) de Jong H.I. Ambacht
7. W.T. (Walter) van Luik Ridderkerk
8. J. (Sjaak) van Helden s-Gravendeel
9. P.J. (Pieter) Kleinjan Barendrecht
10. M. (Rien) Villerius Middelharnis
11. P. (Peter) Hoogendoorn Oudenhoorn
12. B. (Bert) Staat Dordrecht
13. A. (Aart) Nobel Zuidland
14. J. (Hans) Hoek heinenoord